Aluevaalit

Julkaistu:

Kuntavaalien tulokset todettiin kesällä ja sen jälkeen luottamustehtäväpaikat on jaettu. Tulin valituksi Elinvoimainen Espoo -kehittämisohjelmaan ja HSY tarkastuslautakuntaan varajäseneksi.

Vaalihuuma ja työ ja tätä myötä myös blogit tulevat jatkumaan, sillä nyt käännän kokkaa kohti uusia vaaleja!

Uudenmaan Kokoomus nimesi 4.10 seuraavat ehdokkaat aluevaaleihin ja minut nimettiin ehdokkaaksi Länsi-Uudenmaan aluevaaleihin. Lämmin kiitos luottamuksesta!

Niin, mitkä vaalit ja mistä niissä olikaan kyse? Suomen hallituksen kesällä tehdyn päätöksen mukaan sote-palvelut siirretään kunnista uusille hyvinvointialueille, joista Espoo kuuluu Länsi-Uudenmaan alueeseen.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastustoimen uudelleenorganisointi on merkittävin muutos meidän elinaikana ja koskee kaikkien meidän arkea! Näistä vaaleista on syytä ottaa selvää ja ottaa kantaa: ketkä tulevat uuden organisaatiotason rakentajiksi?

Minulle tärkeää on, että uusi rakenne vastaa tulevaisuuden palvelutarpeisiin. Palvelut järjestetään ja niitä tuotetaan sujuvalla tavalla. Uusi rakenne tulee olla kevyt ja kustannuksiltaan matala. Asiakkaan ja potilaan ensimmäinen kohtaaminen on avainasemassa ja palvelupolusta tulee huolehtia tulokseen saakka asiakaskeskeisellä palveluotteella. Nyt mahdollisuus korjata häiriökysyntä palveluihin ja luoda aidosti uusi tapa toimia.

Näistä lisää juttua luvassa, joten pysythän kanavilla!

Lisää julkaisuja

13.6.2021

Vaalipäivä

Vaalihuoneiden ovet ovat auenneet vajaa tunti sitten ja varsinainen kuntavaalipäivä on alkanut. Tänään päätetään Suomen kunnissa suunta seuraavalle neljälle vuodelle.

6.6.2021

Vaalikuplassa

Viimeiseen blogiin ennen vaaleja kokoan ajatuksia kevään matkasta. Ensikertalaisen näkökulmasta moni asia on ollut hyvin eri tavalla kuin tavallisena kuntavaalivuotena.

30.5.2021

Pientalorakentamiseen joustoa

Vaalityön yksi hieno piirre on päästä näkemään Espoon erilaisia alueita. Espoo kasvaa monilla alueilla vauhdilla ja tämä sai minut pohtimaan