Vaalipäivä

Julkaistu:

Vaalihuoneiden ovet ovat auenneet vajaa tunti sitten ja varsinainen kuntavaalipäivä on alkanut. Tänään päätetään Suomen kunnissa suunta seuraavalle neljälle vuodelle. Tulevat vuodet ovat poikkeukselliset, mikäli sote- ja hyvinvointialueuudistus toteutuu. Kunnanvaltuustojen toimintakenttää muuttuu erittäin paljon. Oma ääni on annettu ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä ja nyt on Sinun vuorosi äänestää, jos et vielä käynyt. Jokainen annettu ääni on tärkeä.

Annettu ääni on tärkeä.


Talouteen kohdistuu paineita, kuinka pian Suomi ja Espoo onnistuu pääsemään uuden kestävän talouskasvun alkuun koronapandemian jälkeen? Oppivelvollisuuden pidentäminen tuo myös omat haasteet.
Minun tavoitteenani on kehittää Espoota Suomen yrittäjyyden pääkaupungiksi, vahvistaa mahdollisuuksia harrastaa luontoliikuntaa ja tuoda erityisperheiden ääni ja tarpeet paremmin esille kotikaupungissamme. Jos nämä teemat ovat myös sinulle, olen hyvä vaihtoehto valinnaksi ja valtuutetuksi. Numerolla 748 saat elämänkokemusta, toivoa, toimintaa ja luottamustyöhön sitoutuvan valtuutetun.

748

Kohta pakataan eväskorit ja lähdetään veneilemään ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Alkukesä on hurahtanut uskomattoman nopeasti päivätyön ja kampanjoinnin merkeissä. Minulle merellä käynnit ovat kesän arjen ja viikonlopun kohokohtia. Aina kelien salliessa suuntaamme merelle, myös arki-iltaisin. Kun vene irtautuu laiturista, se on parasta palautumista ja akkujen lataamista.


Tänään tulee varmaan käytyä läpi horisonttiin kaikessa hiljaisuudessa katsellessa kulunutta vuotta taaksepäin. Taisin kirjoittaa ensimmäisen kerran 18.6.2020, että minut nimitettiin kuntavaaliehdokkaaksi Espoossa. Tämä on ollut ainutlaatuinen mahdollisuus ja olen siitä kiitollinen. On ollut mielenkiintoista kuulla, miten moni ehdokaskollegakin on tunnistanut, että on aivan erilaista tehdä itselle kuin muille kampanjaa, josta minulla on paljon enemmän kokemuksia, kuten viimeisimmäksi presidentti Niinistön kampanjasta. Luottamus ja usko yhteiseen tekemiseen on vain vahvistanut. Ja tietenkin jännittää illan tulos! Koska vesilasini on pääsääntöisesti aina puolitäysi, ei puolityhjä, arvelen että kaikki menee hyvin, kunhan ryhdymme toimeen.

Horisontissa valtuusto.

Lisää julkaisuja

11.10.2021

Aluevaalit

Kuntavaalien tulokset todettiin kesällä ja sen jälkeen luottamustehtäväpaikat on jaettu. Tulin valituksi Elinvoimainen Espoo -kehittämisohjelmaan ja HSY tarkastuslautakuntaan varajäseneksi. Vaalihuuma

6.6.2021

Vaalikuplassa

Viimeiseen blogiin ennen vaaleja kokoan ajatuksia kevään matkasta. Ensikertalaisen näkökulmasta moni asia on ollut hyvin eri tavalla kuin tavallisena kuntavaalivuotena.

30.5.2021

Pientalorakentamiseen joustoa

Vaalityön yksi hieno piirre on päästä näkemään Espoon erilaisia alueita. Espoo kasvaa monilla alueilla vauhdilla ja tämä sai minut pohtimaan