Äitienpäivää

Julkaistu:

Tänään oli kahdeskymmenesseitsemäs päiväni äitinä. Päiväni sisälsi rentoja tapaamisia tärkeitten ihmisten kanssa. Aamulla puoliso oli keittänyt aamukahvit ja tehnyt lämpimän voileivän. Päivällä äidin kanssa nautittiin lounasta, koristeltiin kesäinen täytekakku, jota maisteltiin kahvin kanssa päiväkävelyn jälkeen. Anopin kanssa ihmeteltiin sormuksestani pudonnutta kiveä, naurettiin kissavideoita, syötiin soppaa ja juotiin akkukahvit. Omien lasten kanssa käytiin illalla kävelyllä koiran kanssa ja nautittiin loimulohisalaatti.

Lepopäivä arkiaskareista, perheen kohtaamiset, ystävien lämpimät toivotukset ja lipputangossa tuulessa liehuva Suomen lippu. Näistä on hyvä elämä tehty ja elimme sitä juuri tänään. Kaikki on hyvin.

Tallennan tämän päivän tunnelmat mieleeni, sillä tänään lukemani mietelause on niin totta monina muina arjen päivinä. “Elämässäni tulee aina olemaan likaisia astioita. Jos tiskipöydästä voi tulla mietiskelypaikka, anna minun oppia pysyvyyttä sen äärellä.” –Gunilla Norris

Lisää julkaisuja

13.6.2021

Vaalipäivä

Vaalihuoneiden ovet ovat auenneet vajaa tunti sitten ja varsinainen kuntavaalipäivä on alkanut. Tänään päätetään Suomen kunnissa suunta seuraavalle neljälle vuodelle.

6.6.2021

Vaalikuplassa

Viimeiseen blogiin ennen vaaleja kokoan ajatuksia kevään matkasta. Ensikertalaisen näkökulmasta moni asia on ollut hyvin eri tavalla kuin tavallisena kuntavaalivuotena.

30.5.2021

Pientalorakentamiseen joustoa

Vaalityön yksi hieno piirre on päästä näkemään Espoon erilaisia alueita. Espoo kasvaa monilla alueilla vauhdilla ja tämä sai minut pohtimaan