Kiitos luottamuksesta.

Julkaistu:

Tällä viikolla olen pohtinut muissa asioissa kiitollisuutta. Arjen pyörteissä meidän tulee liian harvoin kiitettyä ihmisiä, joita tapaamme elämämme varrella. On niin tärkeätä, että muistamme kiittää läheisiämme, omaa perhettä, vanhempia, sisaruksia tai ystäviä. Tässä blogissa kiitoksia poliittisen matkan kumppaneille! Tuntuu hienolta, että olette luottaneet minuun.

Avoin suhtautumiseni elämän varrella tulleisiin tilanteisiin ja tarjouksiin politiikan kentällä ovat tuoneet minut tähän päivään. Olen aina pitänyt tärkeänä tehdä työni hyvin ja positiivisella asenteella. Saamistani ehdotuksista on poikinut mielenkiintoisia oppimismahdollisuuksia. Olen huomannut matkan varrella, että rohkeudella ja asioihin tarttumisella pääsee pitkälle. Voimme saada paljon aikaan, kun vain aloitamme!

Olen kiitollinen teille niin monille ihmisille eri mahdollisuuksista ja siitä, että olette luottaneet minuun. Saatu luottamus on arvokas asia. Tähän pääsemme, kun pidämme avoimen, kunnioittavan ja kuuntelevan asenteen. Nämä ovat politiikassa erittäin tärkeää. Yhteisten keskustelujen pohjalta voimme tehdä hyviä päätöksiä ja ratkaista vaikeitakin asioita. 

Voimme saada paljon aikaan, kun vain aloitamme!

Kokoomusnaisiin jäseneksi minut pyysi aikanaan mukaan Anja Päärni. Hän otti asian kerran puheeksi, kun toimimme Vantaalla samassa vanhempainyhdistyksessä, jossa olin puheenjohtajana.  Tämä innosti politiikkaan ja uskoon, että meidän kaikkien työllä ja mielipiteillä on väliä. Tarinani politiikan parissa alkoi aika tavanomaiseen tapaan.

Olen saanut olla mukana monissa vaaleissa eri luottamustehtävissä. Olen toiminut muun muassa tasavallan presidentti Sauli Niinistön kaikissa vaalikampanjoissa. Viimeisimpänä toimin Espoossa kannattajakorttikeräyksen aluevastaavana vuonna 2018. Kansanedustaja Kai Mykkäsen eduskuntavaalitiimissä pääsin tutustumaan tarkemmin ympäristöpolitikkaan. Eurovaalikampanjat ja niissä aluevastaavana toimiminen tulivat tutuiksi Vantaalla ja Espoossa Alexander Stubbin tiimeissä. 

Meidän kaikkien työllä ja mielipiteillä on väliä.

Erityiskiitokset kuuluvat aktiiviselle kuntapoliitikolle ja Helsingin apulaispormestari Pia Pakariselle. Hän on ollut energisin ja innostavin henkilö koko työurallani. Olen oppinut häneltä elämän viisautta, rohkeutta ja johtamisen taitoja. 

Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen työtehtävieni kautta eri järjestöjen johtotehtävissä saanut tehdä laajaa yhteistyötä yli puoluerajojen. Demokraattisen päätöksenteon kulmakivi luottamuksellinen keskustelu ja asioiden eteenpäin vieminen yhdessä. Nyt vuoden alusta on otin jälleen yhden uuden askeleen, kun aloitin Tapiolan Kokoomusnaisten puheenjohtajana ja jatkan Espoon Kokoomuksen hallituksen varajäsenenä. Kiitos luottamuksesta näihin tehtävään!

Jokainen kohtaamamme ihminen on tärkeä, kuuntelemalla opimme uutta ja rohkeudella voimme viedä asioita eteenpäin.

Tuletko sinäkin mukaan?

Lisää julkaisuja

13.6.2021

Vaalipäivä

Vaalihuoneiden ovet ovat auenneet vajaa tunti sitten ja varsinainen kuntavaalipäivä on alkanut. Tänään päätetään Suomen kunnissa suunta seuraavalle neljälle vuodelle.

6.6.2021

Vaalikuplassa

Viimeiseen blogiin ennen vaaleja kokoan ajatuksia kevään matkasta. Ensikertalaisen näkökulmasta moni asia on ollut hyvin eri tavalla kuin tavallisena kuntavaalivuotena.

30.5.2021

Pientalorakentamiseen joustoa

Vaalityön yksi hieno piirre on päästä näkemään Espoon erilaisia alueita. Espoo kasvaa monilla alueilla vauhdilla ja tämä sai minut pohtimaan